Einde dag 2 Schoolkamp 2016

Einde dag 2 Schoolkamp 2016

Dinsdag 7 juni 2016

Tussen 7 en 8 stonden de eerste kinderen al te popelen voor het ontbijt. Na een stevig ontbijt konden de kinderen (en de juffen) even genieten van wat vrije tijd.

Om 10 uur moesten we op de steiger staan voor de kanotocht door de Biesbosch. Juf Joyce is de hele middag komen helpen. Een flinke klus waarbij afdrijvende kano's en tochten door de planten de overhand hadden. Na ongeveer twee uur zijn we afgemeerd aan de steiger in een kanoslinger van 5 kano's.

Om 13.00 uur na het nuttigen van de lunch, hebben wij de fietsen opgehaald. Na een fietstocht van anderhalf uur, zijn wij neergestreken bij de zwemvijver om nog even af te koelen in het water.

Eenmaal weer bij de Stay Okay hebben de kinderen zich voorbereid op het diner en de komst van de overige juffen en meesters. Meester Robert, juf Riemke, Meester Ernst, juf Laura, juf Irma zijn aangesloten voor het diner en de bonte avond. 

Als eerste was er een quiz. Juf Janneke bleef maar 6 gooien! En hierdoor hebben de leerkrachten de winst binnen gesleept op de moeilijke vragen. 

Grappen, gedichten, moppen, dansjes en toneelstukjes met als afsluiter een film voor het slapen gaan. Bijna alle kinderen liggen nu te slapen op een enkeling na.

Het was een zeer gezellige, maar vermoeiende dag!

Tot Woensdag!

Terug

Lieve Verschuierstraat 62

3021 ZH Rotterdam

010-8208987- 06-19995966

info.palet@nullobsdelfshaven.nl