Kerstdiner

Kerstdiner

Maandag 12 december 2016

Op donderdag 22 december vieren we op school het kerstfeest.

Er gelden op deze dag de gewone schooltijden.

Om 17.00 uur komen de kinderen voor het feest naar school. Op vrijdag beginnen we om 09.30 uur en de kerstvakantie begint om 12.30 uur.

Het kerstfeest is een feest van samenzijn en het delen van warmte en welvaart.

Alle kinderen brengen om die reden op de dag van het feest iets lekkers mee naar school, een klein hapje voor iedereen is voldoende. Om te voorkomen dat iedereen hetzelfde maakt, komt er in iedere klas een lijst te hangen zodat alle kinderen kunnen zien wat iedereen maakt. Na afloop van het feest nemen alle kinderen hun (ongewassen) spullen weer mee naar huis. Geef hiervoor alstublieft een plastic zak mee.

Veel ouders komen met hun kind mee om in de mooie feestklas te kijken. U kunt tot 17.15 uur naar binnen gaan en, als u dat wilt, foto’s maken. Hierna verlaten de ouders de klas en gaan de leerlingen met de leerkracht van het gezellige kerstdiner genieten.

Om 19.00 uur is het feest afgelopen en kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Kinderen worden niet alleen naar huis gestuurd. Alle leerlingen krijgen vandaag een brief mee naar huis. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, wordt u verzocht het strookje in te vullen en op school in te leveren. Mocht uw kind de brief thuis niet afgeven haalt u dan eventjes een nieuw exemplaar bij de conciërge of de leerkracht.

Terug

Lieve Verschuierstraat 62

3021 ZH Rotterdam

010-8208987- 06-19995966

info.palet@nullobsdelfshaven.nl